FŐOLDAL / MAGAZIN / A dōTERRA Healing Hands elárvult gyerekeket támogat

A dōTERRA Healing Hands elárvult gyerekeket támogat

2020.08.22. - Vállalati kultúra

Laura Groff már több éve támogat elárvult és elhagyott gyerekeket Indiában. Először akkor jött vele szembe a Faith In Deeds, amikor az unokatestvére hozzáment az alapító Thomas Mollhagenhez. Thomas India nyomornegyedeiben nőtt fel, mielőtt árvaházba került, végül pedig örökbe fogadta egy michigani család. Amikor hazalátogatott Indiába, hogy megtalálja vér szerinti családját, Thomas felismerte, milyen nagy szükség van Indiában az elárvult gyermekek támogatására, Laura pedig gyorsan csatlakozott.

Laura erős késztetést érzett, hogy segítse azt az értékes munkát, amelyet a Faith In Deeds végzett, de mivel nem volt a működésre adományozható pénze, bizonytalan volt abban, hogyan tudna hozzátenni valamit. Mivel inspirálta és bátorította őket a dōTERRA humanitárius jövőképe, Laura és egy Blue Diamond fokozatú vezető, Christy Fechser úgy döntöttek, segítséget kérnek a dōTERRA Healing Hands alapítványtól.

Laura gyorsan szervezett egy gyűjtést a közösségében, hogy dōTERRA termék- és esszenciálisolaj adományokat gyűjtsön, amelyekhez a dōTERRA Healing Hands ugyanennyit hozzátett, hogy megkétszerezze az erőfeszítéseit. Ezután Indiába utazott, hogy a termékeket megossza azzal a több mint 50 gyermekkel, akik a Thomas által alapított otthonban éltek.

„Ha megállunk és elgondolkodunk a világ problémáinak nagyságán, az gyakran túl megterhelőnek vagy túl nehéznek tűnik, de ez a projekt megmutatja, hogy már akkor is nagy hatást gyakorolhatnak a tetteink más emberek életére, ha csak kicsi lépéseket teszünk. Ha pedig összefogunk, nincs határa annak, mi mindent tudunk elérni” – mondta Laura az elvégzett munkáról.

Ajánlott cikkek

...
2022.02.03. - Vállalati kultúra
Támogassuk a Sanaag Specialty Hospitalt!

2021. decemberben a doTERRA globális közössége együttes erővel gyűjtött a Sanaag Specialty Hospital életmentő munkájának megsegítésére Szomáliföldön.&…

Tovább olvasom
...
2022.01.05. - Vállalati kultúra
Támogassuk a Sanaag Specialty Hospitalt!

Múlt hónapban a doTERRA közössége együttes erővel sietett a Sanaag Specialty Hospital életmentő munkájának megsegítésére Szomáliföldön.    …

Tovább olvasom
...
2021.12.08. - Vállalati kultúra
Kölcsönösen előnyös beszerzési program Nepálban

Az Indiából és Nepálból származó kurkuma népszerű árucikk a fűszer- és illóolajipar számára. Nepál alföldi síkságain, egy folyó mentén fekszik Sangra…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

dōTERRA üzleti konferencia

Talán ismered. Talán már hallottál róla.
 
De így még sosem láttad.
 
A nehéz idők erős embereket formálnak, az erős emberek pedig jó időket hoznak el.

Bővebb információ

Sooil Start nap

dōTERRA üzleti elindítás a rendelkezésünkre álló eszközökkel!

Ezen a napon Magyarország egyetlen Presidential Diamond vezetőjétől tanulhatsz.

Ha szeretnéd, hogy Gyenis András által legyél elindítva a dōTERRA üzletben, és megismerd mindazokat az eszközöket, amik segítségével ő is sikeresen építi a több mint tízenkétezer fős üzletét, akkor itt a helyed.

 

Bővebb információ

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás