FŐOLDAL / MAGAZIN / A hónap terméke: indiai citromfű

A hónap terméke: indiai citromfű

2021.11.03. - Akciók, promóciók

Az indiai citromfűből füstös, citrusos esszenciális olaj állítható elő, amelynek annyi előnye van, hogy egyetlen háztartásból sem hiányozhat – 125 PV értékű és legkésőbb 2021. november 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel pedig most ingyen a Tiéd lehet!

 

Azok a tagok, akik 2021. november 1. és 15. között egy legalább 125 PV értékű LRP-megrendelést adnak le, INGYEN megkapják a hónap termékét. Fiókonként csak egy ingyenes termék jár. Az ajánlat csak korlátozott ideig, a készlet erejéig lesz elérhető!

Az ázsiai gasztronómia már régóta alkalmazza az indiai citromfű esszenciális olajat levesek, teák és curryfélék elkészítéséhez, valamint hal-, szárnyas-, marha- és tengeri ételek ízesítéséhez is. Intenzív, gyógynövényes aromájának köszönhetően bármilyen helyiség légkörére üdítően hat, és kellemes párost alkot bazsalikommal, kardamommal vagy fodormentával.

Ajánlott cikkek

...
2022.01.04. - Akciók, promóciók
„Egy életre szóló wellness” 100-100-LLV belépési promóció

„Egy életre szóló wellness” - 100-100-LLV belépési promóció 100-100-Lifelong Vitality (LLV) belépési promóciónk keretében újdonsült tagja…

Tovább olvasom
...
2022.01.04. - Akciók, promóciók
Továbbra is tart 200 PV értékű promóciónk

Tömjén ajándékba - Továbbra is tart 200 PV értékű promóciónk Meghosszabbítottuk 200 PV értékű promóciónkat, hogy még egy esélyt adjunk egy INGYENES t…

Tovább olvasom
...
2022.01.04. - Akciók, promóciók
Pilōt™ párologtató és borsmenta

Próbálja ki a doTERRA lenyűgöző párosát! A kompakt Pilot párologtatóhoz ezúttal a borsmenta társul, egy esszenciális olaj, amely egyetlen otthonból s…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

doTERRA Perspektíva előadás

Számos élethelyzet, több millió család, különböző életutak, egy mégis közös bennünk; mindannyian a doTERRÁt választottuk egyéni céljaink eléréséhez.

Bővebb információ

Sooil Start nap

Hogyan működtesd professzionálisan a dōTERRA vállalkozásodat?

Tanulj a legsikeresebb vezetőktől, a legtapasztaltabb wellness tanácsadóktól és nagytudású külsős szakértőktől, aki átadják tudásukat, hogy Te is lendületet kapj!

Bővebb információ

Sooil Szakmai nap

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását!

Ez a nap csak a dōTERRAról szól: élmények, szakértő előadók, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni az esszenciák világában.

Azt is megmutatjuk mi a tervünk arra, hogy egyre több adóságmentes család jöjjön létre, akik bőségben élnek.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás