Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Megosztás

Időpontkérés

Amennyiben a meghirdett időpontok között nem találsz megfelelőt, vagy nincs meghirdetve Aromapartira időpont, írj nekem.

Időpontot kérek

Az esemény leírása

Elgondolkodtál már azon, hogy miben rejlik számodra a hatékony egészségmegőrzés? Mit teszel meg magadért nap, mint nap? Megfordult már a fejedben, milyen érzés lenne természetes módon, szintetikus anyagoktól mentesen megoldani egy-egy családon belül felmerülő kihívást, legyen az akár fizikai, vagy mentális eredetű? 
Ismerkedj meg az egészségmegőrzés legősibb, legtermészetesebb és sokunk számára  leghatékonyabb módjával. 

Biztosan kíváncsi vagy, miről is lesz szó!
Egy aromaélményre hívlak, ez az esemény az esszenciális olajokkal való ismerkedés első fontos állomása. Itt megtudsz minden olyan hasznos információt, amivel máris elindulhatsz az esszenciák napi szintű felhasználásának útján, hiszen új, hasznos, a napi pár perces új szokások kialakítása mindig jobb és jobb életminőséget szül.

Megismered az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat és megérted, miért van olyan nagy jelentősége a megfelelő beszerzésnek, előállításnak. Miért jelent garantáltan tiszta, magas minőséget egy dōTERRA esszenciális olaj a családod és a Te egészséged számára.

Részletesen megtudhatod azt is, hogy milyen perspektívákat nyújthat számodra a dōTERRA üzletileg.

A termékek zseniálisak, és szinte “eladják magukat”! Az üzleti részt pedig több módon, a hozzád legjobban igazodva tudod használni. Például elérheted, hogy a saját fogyasztásod ingyen legyen, de több munkával ajánlóvá, akár wellness tanácsadóvá, vagy komoly szervezet vezetőjévé válhatsz.

Tarts velünk és tájékozódj ezekről a perspektívákról!

Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Azt is megmutatjuk, mi a tervünk arra, hogy egyre több adósságmentes család jöjjön létre, akik bőségben élnek. Ez lehet, hogy Téged nem érint, de akkor Te kivételes helyzetben vagy. Sajnos nap mint nap, azt látjuk magunk körül, hogy azonnali szükség van segítségre.

Nekünk a dōTERRA által eszközeink vannak ahhoz, hogy segítsünk Neked, illetve, hogy Te segíthess másoknak emberileg könnyedén és a terhek alól felszabadultan élni.

Van, akinek ez egy üveg olaj, amiért nem kellett fizetni. Van, akinek egy egész csomag. Van, akinek a megélhetése a tét, és van, akinek a szabadsága. Van, akinek a bőség vagy gazdagság.

Mire számíthatsz tőlünk?

Mi nem adunk el, nem nyomulunk, nem értékesítünk! Viszont addig adunk dōTERRA esszenciákat kipróbálásra, amíg meg nem találod a számodra legmegfelelőbbet.

Ha pedig szeretnél adósságmentes családot vagy anyagi biztonságot ehhez segíteni másokat, akkor addig segítünk a kivételes üzleti eszközeinkkel, amíg el nem érjük a változást. Mert igen is hatással lehetünk.

Erre hívunk Téged is!
 

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás