Sooil Start nap

dōTERRA üzleti elindítás a rendelkezésünkre álló eszközökkel!

Ezen a napon Magyarország egyetlen Presidential Diamond vezetőjétől tanulhatsz.

Ha szeretnéd, hogy Gyenis András által legyél elindítva a dōTERRA üzletben, és megismerd mindazokat az eszközöket, amik segítségével ő is sikeresen építi a több mint tízenkétezer fős üzletét, akkor itt a helyed.

 

Megosztás

Az esemény leírása

Kedves dōTERRA Partner!

Talán Te magad is tapasztalod és érzékeled, hogy 2022 nyara tele van meglepetésekkel, ezek váratlan, meghökkentő és valljuk be kissé kiszámíthatatlan módon érkeznek az életünkbe.

Ha már itt vagy közöttünk egy ideje, akkor biztosan tudod, hogy a dōTERRA vállalatának egyik fő küldetése a vegyszermentes háztartások létrehozása, a másik pedig családok adósságmentességének kialakítása világszerte.

Mi most ennek a második küldetésnek a kibontására és részletekbe menő ismertetésére hívunk Téged. Ha a fentebb olvasható jelzőkkel már nem szeretnél komolyabban foglalkozni, egyértelműen a megoldások irányában keresgélsz akkor itt a mi három T szabályunk:

Hogy miről is lesz szó pontosan?

dōTERRA üzleti elindítás a rendelkezésünkre álló eszközökkel.

Hogy kit nyertünk meg erre a napra?

Az egyik, ha nem a legjobb vezetőtől tanulhatunk mindannyian, akik 26-án részt veszünk ezek a képzésen. Gyenis András Magyarország első Presidential Diamond vezetője lesz a segítségünkre szerteágazó piaci tudásával, lényegrelátó, vállalkozói, vezető gondolkodásmódjával.

Ha szeretnéd megismerni mindazokat az eszközöket, amik Andrást elvezették egy több, mint 12.000 főt számláló csapat élére, amiket nap, mint nap használ és a gyakorlatban alkalmaz, valamint megismernéd az ő szemével a Sooil rendszert, akkor ne habozz, közöttünk a helyed!

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás