Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Megosztás

Időpontkérés

Amennyiben a meghirdett időpontok között nem találsz megfelelőt, vagy nincs meghirdetve Wellness Tanácsadásra időpont, írj nekem.

Időpontot kérek

Az esemény leírása

Ha a wellnessre gondolunk, általában kellemes szállodai környezet és a jól megérdemelt pihenés az, amit elképzelünk. De mi lenne akkor, ha azt mondanám, a wellness ennél sokkal több. Ami pedig ennél is jobb, hogy mostantól nap, mint nap az életed, a hétköznapjaid része lehet!

A wellness ugyanis egy életforma, amely lelkileg, mentálisan és szociálisan kiegyensúlyozott, miközben a testünk is teljesen egészséges. Ugye jól hangzik?

Mi doTERRA wellness tanácsadók azzal a küldetéssel éljük napjainkat, hogy minél többeket megismertessünk ezzel az életformával, rámutatva arra, milyen egyszerűen megvalósítható, miközben rengeteg gyors, látványos és egyértelműen pozitív változással jár. Ez életminőségbeli javulás, fejlődés, amire mindannyiunknak szüksége van kortól, nemtől függetlenül egyaránt.

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra. Ez az alkalom garantáltan Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előttünk, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettünk eléggé.

Az élmény illatos lesz, az esszenciák pedig egész további életünket támogatják, végigkísérik.

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás