FŐOLDAL / MAGAZIN / Indul a dōTERRA Europe Legacy Trips program!

Indul a dōTERRA Europe Legacy Trips program!

2021.09.01. - Vállalati kultúra

A dōTERRA a Europe Legacy Trips-szel lehetőséget biztosít az üzletük építésén dolgozó Wellness Tanácsadók számára, hogy első kézből tapasztalhassák meg, hogyan is működik a dōTERRA Cō-Impact Sourcing a gyakorlatban.

A dōTERRA Europe Legacy Trips keretében szervezett utak minden évben más és más európai beszerzési helyszínre szólnak majd. Azok a Wellness Tanácsadók, akik elérik a Silver vagy Gold szintet, és sikeresen meg is tartják azt, meghívást kapnak a programban való részvételre, az utazási költségek jelentős részét pedig a dōTERRA fogja fedezni számukra.

A dōTERRA Europe Legacy Trips a Wellness Tanácsadók két csoportja előtt áll nyitva:

  1. Azok előtt, akik első alkalommal érik el a Silver szintet
  2. Azok előtt, akik első alkalommal érik el a Gold szintet

A dōTERRA megmutatja a Wellness Tanácsadóknak, hogyan szerzi be a cég tiszta termékeit, hogyan óvja a környezetet, és hogyan ad vissza a közösségeknek. A kapcsolatépítési lehetőségek mellett minden esemény vezetői oktatást is biztosít a feltörekvő Wellness Tanácsadóknak vállalatunk legsikeresebb vezetőinek részvételével. Mostantól a dōTERRA Europe Legacy Trips lép majd az évente megszervezett Incentive Trip helyébe.

További részleteket itt olvashatsz!

Ajánlott cikkek

...
2022.02.03. - Vállalati kultúra
Támogassuk a Sanaag Specialty Hospitalt!

2021. decemberben a doTERRA globális közössége együttes erővel gyűjtött a Sanaag Specialty Hospital életmentő munkájának megsegítésére Szomáliföldön.&…

Tovább olvasom
...
2022.01.05. - Vállalati kultúra
Támogassuk a Sanaag Specialty Hospitalt!

Múlt hónapban a doTERRA közössége együttes erővel sietett a Sanaag Specialty Hospital életmentő munkájának megsegítésére Szomáliföldön.    …

Tovább olvasom
...
2021.12.08. - Vállalati kultúra
Kölcsönösen előnyös beszerzési program Nepálban

Az Indiából és Nepálból származó kurkuma népszerű árucikk a fűszer- és illóolajipar számára. Nepál alföldi síkságain, egy folyó mentén fekszik Sangra…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

dōTERRA üzleti konferencia

Talán ismered. Talán már hallottál róla.
 
De így még sosem láttad.
 
A nehéz idők erős embereket formálnak, az erős emberek pedig jó időket hoznak el.

Bővebb információ

Sooil Start nap

dōTERRA üzleti elindítás a rendelkezésünkre álló eszközökkel!

Ezen a napon Magyarország egyetlen Presidential Diamond vezetőjétől tanulhatsz.

Ha szeretnéd, hogy Gyenis András által legyél elindítva a dōTERRA üzletben, és megismerd mindazokat az eszközöket, amik segítségével ő is sikeresen építi a több mint tízenkétezer fős üzletét, akkor itt a helyed.

 

Bővebb információ

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás