FŐOLDAL / MAGAZIN / Leadership Retreat 2021

Leadership Retreat 2021

2021.10.03. - Hírek

2021. szeptember 24–25. között Bukarestben Te is részt vehetsz végre újra személyesen egy nagyszerű dōTERRA Silver és afölötti vezetőknek szóló rendezvényen.

A Leadership Retreat keretében a vezetők megoszthatják egymással az üzleti növekedést és a személyes fejlődést tápláló tudásukat, tapasztalataikat és készségeiket. Tanulj Te is, hogyan javíthatók a vezetői képességeid és készségeid! Az esemény kiváló lehetőséget kínál a kapcsolatteremtésre szerte Európában! Szerezz új ismerősöket, és találkozz a régiekkel a két napnyi tanulás és inspirálódás során. Az eseményt Az éjszaka teremtménye tematikájú ünnepi parti zárja!

Az esemény fő fókuszai a következők:

További részleteket itt olvashatsz! 

Ajánlott cikkek

...
2022.06.19. - Hírek
Bemutatjuk... a Beyōnd Convention Kit csomagot!

Ez a csomag az idei Convention szellemiségében összeválogatott termékek kollekcióját hozza el neked.  Csapj le a legelsők között&…

Tovább olvasom
...
2022.06.19. - Hírek
dōTERRA Healing Hands™ Különleges promóció

Járulj hozzá Te is a változáshoz a Beyond alkalmából indított különleges promóciónkban való részvétel útján. Élj ezzel a különleg…

Tovább olvasom
...
2022.05.09. - Hírek
Hatásjelentés a 2021-es évről

Nemrégiben közzétettük az első Éves hatásjelentésünket, amely beszámol a doTERRA közössége által világszerte megélt és véghezvitt lenyűgöző…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

dōTERRA üzleti konferencia

Talán ismered. Talán már hallottál róla.
 
De így még sosem láttad.
 
A nehéz idők erős embereket formálnak, az erős emberek pedig jó időket hoznak el.

Bővebb információ

Sooil Start nap

dōTERRA üzleti elindítás a rendelkezésünkre álló eszközökkel!

Ezen a napon Magyarország egyetlen Presidential Diamond vezetőjétől tanulhatsz.

Ha szeretnéd, hogy Gyenis András által legyél elindítva a dōTERRA üzletben, és megismerd mindazokat az eszközöket, amik segítségével ő is sikeresen építi a több mint tízenkétezer fős üzletét, akkor itt a helyed.

 

Bővebb információ

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás