FŐOLDAL / MAGAZIN / Amāvī™ Felfedező összeállítás 10% kedvezménnyel

Amāvī™ Felfedező összeállítás 10% kedvezménnyel

2023.08.01. - Akciók, promóciók

Korlátozott időre szóló termék

Akik az életet minden ízében élvezik, válasszák az Amāvī™ Felfedező összeállítást, amelyet bárhová magukkal vihetnek, bármilyen kalandban méltó partnerük lesz.

Amāvī Roso: A férfias erő és önbizalom lelkesítő üzenetét közvetíti. Citrusos és vibráló aromájával maga az energia és a siker esszenciája.

Amāvī Azul: A szabadság és a kalandok üdítően friss aromáját ragadja meg. Engedje, hogy érzékei életre keljenek, mintha egy távoli, napsütötte sziget azúr hullámai közé és végtelen, fehér homokos partjára menekülne a mindennapok elől.

Amāvī Noir: Egyénisége és titokzatossága ölt benne testet, méghozzá magával ragadóan kifinomult formában. A visszafogott, mégis jellegzetes, merészen sötét, édes aroma egy igazán emlékezetes estéhez illő hangulatot teremt.

Használati tippek

 

Termékinformáció

Vásárolj most

Ajánlott cikkek

...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
Exkluzív őszi ajánlatok csomagja | Korlátozott időre szóló ajánlat

Tekintsd meg Európában korábban még sosem látott korlátozott időre szóló ajánlataink legújabb kollekcióját, köztük a Becoming keveréket, amelyet…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
ÚJDONSÁG! A dōTERRA szezonális ajándékkínálata

Az ünnepi időszak legcsodálatosabb pillanatai közé tartozik, amikor a hagyományainknak hódolhatunk. Legyen az egy ajtó fölé függesztett fagyöngy…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
dōTERRA Steady™ (10 ml) 10% kedvezménnyel

Ne téveszd szem elől céljaid elérését – ebben segíthet ez a csodás Kiegyensúlyozó keverék, amely gyermekek és felnőttek számára egyfor…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás