FŐOLDAL / MAGAZIN / dōTERRA Europe Convention 2023

dōTERRA Europe Convention 2023

2023.01.12. - Hírek

                                                                               2023 Május 5- 6 
                                                               doTERRA Europe Convention 2023
 

 

Már valamennyi jegytípus kapható:
Convention jegy / Empowerment Nap / Gála

Jegyvásárlás

 

Eljött az értelem és az érzékek megcsillogtatásának ideje, és hogy oly módon éljük meg a Conventiont, ahogyan korábban még soha. Szeretnénk az elménket és a szívünket egyaránt kitárni az előttünk álló fényes jövő felé, és erre a napsütötte, portugáliai Lisszabonnál jobb helyet keresve sem találhatnánk...

Most csak korlátozott ideig 20 eurót takaríthatsz meg a Conventionre szóló jegyen a korai elővételes jegyvásárlóknak kínált ajánlatunkkal!
A kínálatban szereplő különféle jegytípusok és csomagajánlatok segítségével a saját igényeidre szabhatod a részvételed. Most első alkalommal kapható egy „10-et veszel, 1-et ajándékba kapsz” csomag is, amely ideális választás, ha egy egész csoport vagy csapat részére váltasz jegyet.

Az alábbi weboldalon mindent megtalálsz, amit csak tudnod kell.

 

Bővebb infrormációk

A Convention angol nyelven fog zajlani, azonban élő tolmácsolást is biztosítunk bolgár, francia, német, magyar, olasz, lengyel, portugál, román, orosz, szlovák és spanyol nyelven.
 

Készülj fel a Convention nyújtotta élményre ezekkel a kihagyhatatlan beszélgetésekkel.

                                                                  Empowerment Day 
Egy nap, amelyet az üzletépítőinknek szentelünk

Kulcsszerepű vezetőink, vendég előadóink és inspiráló beszédek segítségével osztjuk meg, hogyan érhetsz el kedvező irányú változásokat. Erősítsük a cselekvőképességünket, és ragyogjunk, akárcsak az előttünk álló fényes jövő.

Kizárólag Wellness Tanácsadók számára.

Jegyvásárlás 

                                                                        Gála

Elismerés, nevetés, jókedv és sok-sok izgalom

Egy feledhetetlen est, mielőtt kezdetét venné a Convention. Vedd át elismerésed, amennyiben minősítést szerezel, legyen részed felhőtlen szórakozásban, és kezdődjön a lehető legpompásabban a Shine nyújtotta élmény.

Jegyvásárlás

 

Ajánlott cikkek

...
2022.06.19. - Hírek
Bemutatjuk... a Beyōnd Convention Kit csomagot!

Ez a csomag az idei Convention szellemiségében összeválogatott termékek kollekcióját hozza el neked.  Csapj le a legelsők között&…

Tovább olvasom
...
2022.06.19. - Hírek
dōTERRA Healing Hands™ Különleges promóció

Járulj hozzá Te is a változáshoz a Beyond alkalmából indított különleges promóciónkban való részvétel útján. Élj ezzel a különleg…

Tovább olvasom
...
2022.05.09. - Hírek
Hatásjelentés a 2021-es évről

Nemrégiben közzétettük az első Éves hatásjelentésünket, amely beszámol a doTERRA közössége által világszerte megélt és véghezvitt lenyűgöző…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás