FŐOLDAL / MAGAZIN / dōTERRA Steady™ (10 ml) 10% kedvezménnyel

dōTERRA Steady™ (10 ml) 10% kedvezménnyel

2023.10.01. - Akciók, promóciók

Ne téveszd szem elől céljaid elérését – ebben segíthet ez a csodás Kiegyensúlyozó keverék, amely gyermekek és felnőttek számára egyformán tökéletes, és most októberben 10% kedvezménnyel kapható!

A napi és igény szerinti használatra egyaránt ideális dōTERRA Steady™ visszafogott, hívogató, enyhén gyümölcsös aromával büszkélkedhet. A frakcionált kókuszolaj alkotta bázishoz adott Amirisz, Balzsamfenyő, Koriandermag és Magnólia esszenciális olajok sajátos jótékony hatásait kamatoztató keverék aromája nyugtató hatást fejt ki, ha helyileg alkalmazzuk. Kenj belőle a nyakadra vagy a csuklódra a harmonikus kedélyállapotodért.

Használati tippek

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre.

 

Termékinformáció

Vásárolj most!

Ajánlott cikkek

...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
Exkluzív őszi ajánlatok csomagja | Korlátozott időre szóló ajánlat

Tekintsd meg Európában korábban még sosem látott korlátozott időre szóló ajánlataink legújabb kollekcióját, köztük a Becoming keveréket, amelyet…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
ÚJDONSÁG! A dōTERRA szezonális ajándékkínálata

Az ünnepi időszak legcsodálatosabb pillanatai közé tartozik, amikor a hagyományainknak hódolhatunk. Legyen az egy ajtó fölé függesztett fagyöngy…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
INGYENES: A hónap terméke – Thinker™ (10 ml)

Kizárólag októberben megkaphatod ajándékba ezt a verhetetlen Figyelmet segítő keveréket, hogy hozzájáruljon a tanulást segítő, támogató és pozití…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás