FŐOLDAL / MAGAZIN / INGYENES: A hónap terméke – Fehér grépfrút (5 ml)

INGYENES: A hónap terméke – Fehér grépfrút (5 ml)

2023.07.01. - Akciók, promóciók

Kizárólag az LRP-hűségprogram résztvevői számára

Most INGYEN kipróbálhatod az egykor „tiltott gyümölcsnek” nevezett, „Barbados hét csodájának” egyikeként számontartott Fehér grépfrútot egy legkésőbb július 15-ig leadott, tetszőleges és egyszeri 125 PV értékű hűségrendeléssel.

A fehér grépfrút a gyümölcs héjának színéről kapta a nevét. A többi grépfrútfélével hasonló jegyeken osztozik, és hangulatjavító képességéről ismert. Habár annyira nem édes, mint közeli rokona, a rózsaszín grépfrút, aromáját így is a gyümölcsös, citrusos jegyek határozzák meg.

Szerezz egy üveg INGYENES Fehér grépfrútot egy legalább 125 PV értékű, tetszőleges és egyszeri hűségrendelés leadásával legkésőbb 2023. július 15-ig.

 

Termékinformációk

Videó megtekintése

Tudnivalók az LRP-ről

Ajánlott cikkek

...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
Exkluzív őszi ajánlatok csomagja | Korlátozott időre szóló ajánlat

Tekintsd meg Európában korábban még sosem látott korlátozott időre szóló ajánlataink legújabb kollekcióját, köztük a Becoming keveréket, amelyet…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
ÚJDONSÁG! A dōTERRA szezonális ajándékkínálata

Az ünnepi időszak legcsodálatosabb pillanatai közé tartozik, amikor a hagyományainknak hódolhatunk. Legyen az egy ajtó fölé függesztett fagyöngy…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
dōTERRA Steady™ (10 ml) 10% kedvezménnyel

Ne téveszd szem elől céljaid elérését – ebben segíthet ez a csodás Kiegyensúlyozó keverék, amely gyermekek és felnőttek számára egyfor…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás