FŐOLDAL / MAGAZIN / INGYENES: A hónap terméke – Thinker™ (10 ml)

INGYENES: A hónap terméke – Thinker™ (10 ml)

2023.10.01. - Akciók, promóciók

Kizárólag októberben megkaphatod ajándékba ezt a verhetetlen Figyelmet segítő keveréket, hogy hozzájáruljon a tanulást segítő, támogató és pozitív légkör megteremtéséhez. Minden korosztály számára ideális!

A dōTERRA Thinker™ tökéletes összhangban elegyíti a Vetiver, Borsmenta, Klementin és Rozmaring esszenciális olajokat az érzékeny bőrhöz is kíméletes frakcionált kókuszolajjal. Tudd meg, hogyan illesztheted be a Thinker™ keveréket mindennapos tanulási tevékenységeidbe alábbi részletes videónkból!

Legyen INGYEN a Tiéd egy golyós kiszerelésű Thinker™ keverék bármely tetszőleges, egyszeri és legalább 125 PV értékű hűségrendelés (LRP) leadásáért, legkésőbb 2023. október 15-ig.

 

Termékinformációk

Videó megtekintése

Tudnivalók az LRP-ről

Ajánlott cikkek

...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
Exkluzív őszi ajánlatok csomagja | Korlátozott időre szóló ajánlat

Tekintsd meg Európában korábban még sosem látott korlátozott időre szóló ajánlataink legújabb kollekcióját, köztük a Becoming keveréket, amelyet…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
ÚJDONSÁG! A dōTERRA szezonális ajándékkínálata

Az ünnepi időszak legcsodálatosabb pillanatai közé tartozik, amikor a hagyományainknak hódolhatunk. Legyen az egy ajtó fölé függesztett fagyöngy…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
dōTERRA Steady™ (10 ml) 10% kedvezménnyel

Ne téveszd szem elől céljaid elérését – ebben segíthet ez a csodás Kiegyensúlyozó keverék, amely gyermekek és felnőttek számára egyfor…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás