FŐOLDAL / MAGAZIN / Januárban új termékekkel bővül állandó kínálatunk! SuperMint™ (15 ml) és dōTERRA SuperMint™ Touch (10 ml)

Januárban új termékekkel bővül állandó kínálatunk! SuperMint™ (15 ml) és dōTERRA SuperMint™ Touch (10 ml)

2023.01.01. - Akciók, promóciók

A dōTERRA legkiválóbb mentaolajainak felhasználásával készülő SuperMint egy olyan zseniális keverék, amely üdítően friss és tiszta, emellett pedig 15 ml-es üvegben és 10 ml-es golyós kiszerelésben egyaránt kapható.

A SuperMint mentás, gyógynövényes és édes aromájában a Borsmenta, Japán menta, Bergamottmenta és Fodormenta esszenciális olajok elegyednek egymással, egy erőteljes, frissítő keveréket hozva létre. A SuperMint esszenciális olajat akár ételekhez is hozzáadhatod, az így kapott mentás ízvilág garantáltan felélénkíti az ízlelőbimbókat és az érzékeket is; míg a SuperMint Touch rendeltetése, hogy hűsítse a bőrt, és a külsőleges használat során pezsdítő, energizáló aromát biztosítson.

Tudj meg még többet ennek az egyedülálló keveréknek a beszerzési történetéről Indiából.

 

SuperMint™ (15ml) 

dōTERRA SuperMint™ Touch (10 ml)

Videó megtekintése

Vásárolj most

Ajánlott cikkek

...
2023.01.01. - Akciók, promóciók
Zendocrine™ komplex

Korlátozott időre szóló ajánlat Január folyamán korlátozott ajánlatként a készlet erejéig általánosan megvásárolható! Élvezd a Zendocrine™…

Tovább olvasom
...
2023.01.01. - Akciók, promóciók
MEGHOSSZABBÍTVA: Szezonális ajándékunk | 200 PV = INGYEN Tömjén

Ne hagyj ki egy INGYENES Tömjénre (15 ml) szóló ajánlatunkat egyetlen, összesen legalább 200 PV értékű és legkésőbb 2023. január 15-ig leadott re…

Tovább olvasom
...
2023.01.01. - Akciók, promóciók
INGYENES: A hónap terméke – dōTERRA Air™ (15ml)

Kizárólag az LRP-hűségprogram résztvevői számára Ez a mentás, élénkítő keverék külsőleg alkalmazva nyugtató, csillapító hatást fejt ki. Az dōTER…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

Meta-Morfózis konferencia

Meta-Morfózis konferencia 2023 Február 3-4-5

Bővebb információ

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás