FŐOLDAL / MAGAZIN / Januárban új termékekkel bővül állandó kínálatunk! SuperMint™ (15 ml) és dōTERRA SuperMint™ Touch (10 ml)

Januárban új termékekkel bővül állandó kínálatunk! SuperMint™ (15 ml) és dōTERRA SuperMint™ Touch (10 ml)

2023.01.01. - Akciók, promóciók

A dōTERRA legkiválóbb mentaolajainak felhasználásával készülő SuperMint egy olyan zseniális keverék, amely üdítően friss és tiszta, emellett pedig 15 ml-es üvegben és 10 ml-es golyós kiszerelésben egyaránt kapható.

A SuperMint mentás, gyógynövényes és édes aromájában a Borsmenta, Japán menta, Bergamottmenta és Fodormenta esszenciális olajok elegyednek egymással, egy erőteljes, frissítő keveréket hozva létre. A SuperMint esszenciális olajat akár ételekhez is hozzáadhatod, az így kapott mentás ízvilág garantáltan felélénkíti az ízlelőbimbókat és az érzékeket is; míg a SuperMint Touch rendeltetése, hogy hűsítse a bőrt, és a külsőleges használat során pezsdítő, energizáló aromát biztosítson.

Tudj meg még többet ennek az egyedülálló keveréknek a beszerzési történetéről Indiából.

 

SuperMint™ (15ml) 

dōTERRA SuperMint™ Touch (10 ml)

Videó megtekintése

Vásárolj most

Ajánlott cikkek

...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
Exkluzív őszi ajánlatok csomagja | Korlátozott időre szóló ajánlat

Tekintsd meg Európában korábban még sosem látott korlátozott időre szóló ajánlataink legújabb kollekcióját, köztük a Becoming keveréket, amelyet…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
ÚJDONSÁG! A dōTERRA szezonális ajándékkínálata

Az ünnepi időszak legcsodálatosabb pillanatai közé tartozik, amikor a hagyományainknak hódolhatunk. Legyen az egy ajtó fölé függesztett fagyöngy…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
dōTERRA Steady™ (10 ml) 10% kedvezménnyel

Ne téveszd szem elől céljaid elérését – ebben segíthet ez a csodás Kiegyensúlyozó keverék, amely gyermekek és felnőttek számára egyfor…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás