FŐOLDAL / MAGAZIN / MEGHOSSZABBÍTVA: 50–50 pontos promóció

MEGHOSSZABBÍTVA: 50–50 pontos promóció

2022.08.02. - Akciók, promóciók

Promóciónkat augusztusra kiterjedően is meghosszabbítjuk, így rengeteg idő marad élni a lehetőséggel, és fejenként 50 INGYENES termékpontot gyűjteni, ha a résztvevők eleget tesznek az alábbi követelményeknek: 

Így tehetsz rá szert  

  1. A beléptetők bevezetnek egy új tagot a doTERRA-ba.  
  2. A belépők új doTERRA Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként regisztrálnak, és leadnak egy legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést.  

Annak érdekében, hogy a promócióra a beléptető és a belépő is jogosulttá váljon, legkésőbb 2022. augusztus 31-ig mindkettőjüknek teljesítenie kell a követelményeket.  

A minősítés megszerzésének teljes körű ismertetéséért, a Gyakran ismételt kérdésekért (GYIK), valamint a szabályokért és szómagyarázatokért kattintson az alábbi hivatkozásra. 

Így válhat rá jogosulttá

Vásárolj most!

Ajánlott cikkek

...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
Exkluzív őszi ajánlatok csomagja | Korlátozott időre szóló ajánlat

Tekintsd meg Európában korábban még sosem látott korlátozott időre szóló ajánlataink legújabb kollekcióját, köztük a Becoming keveréket, amelyet…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
ÚJDONSÁG! A dōTERRA szezonális ajándékkínálata

Az ünnepi időszak legcsodálatosabb pillanatai közé tartozik, amikor a hagyományainknak hódolhatunk. Legyen az egy ajtó fölé függesztett fagyöngy…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
dōTERRA Steady™ (10 ml) 10% kedvezménnyel

Ne téveszd szem elől céljaid elérését – ebben segíthet ez a csodás Kiegyensúlyozó keverék, amely gyermekek és felnőttek számára egyfor…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás