FŐOLDAL / MAGAZIN / ÚJDONSÁG! Megújult összetételű termékek

ÚJDONSÁG! Megújult összetételű termékek

2023.07.01. - Akciók, promóciók

Az a csodálatos esszenciális olajainkban, hogy együtt fejlődnek a növényekkel, amelyekből nyerjük őket. Azon elkötelezettségünk részeként, hogy a legkiválóbb minőségű termékeket hozzuk el Neked, megújítottuk néhány dōTERRA-kedvenc összetételét.

A termékinformációk megtekintéséhez kattints a terméknevekre.

PastTense™ (10 ml) – Fedezd fel, milyen új összetételt kapott a PastTense™! Az eukaliptusz, muskátli, copaiba, csillagánizs és fodormenta esszenciális olajokkal együtt a hihetetlenül nyugtató tulajdonságok is megmaradtak ebben az emblematikus keverékben. Ez az izgalmasan átdolgozott PastTense™ keverék az EU országaiban és azon kívül egyaránt kapható, az eredeti összetételű PastTense™ keverék pedig az EU-n kívüli országokban a készlet erejéig forgalomban marad.

dōTERRA Motivate™ (5 ml) – Az év első felében forgalomba hozott 10 ml-es golyós változat után most az 5 ml-es kiszerelésben is örömöd lelheted. A hozzáadott Vanília jótékony hatásaival gazdagított, valamint a friss, tiszta és mentás aromaprofil megtartása jegyében megújított összetételű keverék immár Vadnarancsot, Citromot, Fodormentát, Indiai citromfüvet, Kardamomot és Tonkababot is tartalmaz.

dōTERRA Cheer™ Touch (10 ml) – Ha esetleg már hiányoltad: nemrég új összetételre váltottunk a dōTERRA Cheer™ Touch (10 ml) terméknél, vadnaranccsal, csillagánizzsal, gyömbérrel, bergamottal, ilang ilanggal, tömjénnel, indiai citromfűvel, tonkababbal és vanaíliaabszolúttal készítjük frakcionált kókuszolajhoz adva. Mint a napsugár maga, úgy hoz tartós derűlátást és pozitív érzéseket ez az újonnan átdolgozott keverék, amellett, hogy ugyanolyan felemelő hatása van, és ugyanazokkal az egyedi jótékony tulajdonságokkal bír.

xEO Mega™ - Ha esetleg lemaradtál volna a legfrissebb híreinkről: a xEO Mega™ termékünk új összetétele kígyósziszmagból kivont olajat és szőlőmagolajat is tartalmaz a D- és A-vitaminok, valamint omega zsírsavak még szélesebb körű jótékony hatásait kínálva. 

*A jótékony hatások és használati módok minden esetben kizárólag csak arra a botanikai összetevőre és adott termékre értendők, amelyekre vonatkozóan az állítás közölhető.

Ajánlott cikkek

...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
Exkluzív őszi ajánlatok csomagja | Korlátozott időre szóló ajánlat

Tekintsd meg Európában korábban még sosem látott korlátozott időre szóló ajánlataink legújabb kollekcióját, köztük a Becoming keveréket, amelyet…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
ÚJDONSÁG! A dōTERRA szezonális ajándékkínálata

Az ünnepi időszak legcsodálatosabb pillanatai közé tartozik, amikor a hagyományainknak hódolhatunk. Legyen az egy ajtó fölé függesztett fagyöngy…

Tovább olvasom
...
2023.10.01. - Akciók, promóciók
dōTERRA Steady™ (10 ml) 10% kedvezménnyel

Ne téveszd szem elől céljaid elérését – ebben segíthet ez a csodás Kiegyensúlyozó keverék, amely gyermekek és felnőttek számára egyfor…

Tovább olvasom
dōTERRA - Fejlődés

Események

Aromaparti

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Bővebb információ

Wellness Tanácsadás

Gyere, légy a vendégünk egy wellness tanácsadásra! Rólad szól majd, a Te kihívásaidról és arról, hogy milyen kézenfekvő megoldások állnak előtted, amit eddig pusztán információhiány miatt nem ismerhettél eléggé.

Bővebb információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás