Mi az illóolaj és műkődik-e?

Természetes megoldások az egészséges és gazdag élethez

Az aromatikus növényekből kinyert illékony vegyületek használatát egyesek új trendnek tekintik, ugyanakkor fontos tudnunk, hogy az illóolajok és illóolaj alapú termékek alkalmazása mélyen gyökerezik a múlt hagyományaiban.

Az ősi civilizációk sokrétűen használták az illóolajokat az aromaterápiában, a test és szépségápolásban, a vallási szertartásokban és ételek készítéséhez egyaránt. Bár a múltban az illóolajok használata empirikus tapasztalatokon alapult, napjainkban egyre több tudományos bizonyíték és kutatás igazolja az illóolajok hatékonyságát és biztonságos jellegét.

Mit kell tudni az illóolajokról?

A történelem során számos kultúrában hasznosították egészségjavító tulajdonságaikért.

Videó lejátszása
dōTERRA - Esszenciális olajok

Az esszenciális olajokról

Az esszenciális olajok használata sokféle előnnyel járhat. Mindenki a maga módján tapasztalhatja meg az esszenciális olajok sokféleségéből adódó szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásait.

Egyre növekvő népszerűségét többek között annak köszönheti, hogy lehetővé teszi a felhasználás során saját egyéni szükségeleteink szerinti alkalmazást.

Egyes esszenciális olajok nyugtató, tonizáló és földelő tulajdonságokkal rendelkeznek, míg mások energizáló, felemelő, melegítő vagy megújító hatásúak.

Az esszenciális olajok
hatékonyak

Enyhíti az időnkénti bőrirritációkat
Támogatja a szájüreg egészségét
Elősegíti az egészséges emésztést
Tiszta légutak érzését kelti
dōTERRA - használat

Hogyan használd az olajokat

Most, hogy már tudod mik az esszenciális olajok és honnan származnak, itt az ideje megtanulni hogyan tudod megfelelően használni őket. Nem kell szakértőnek lenned ahhoz, hogy élvezd az esszenciális olajok által nyújtott előnyök széles skáláját. Mindössze arra van szükséged, hogy átlásd hogyan használhatod azokat egyszerűen és biztonságosan a napi rutinod során.

dōTERRA hogyan?

Az olajok 3 felhasználási módja

Az esszenciális olajokat e 3 felhasználi mód egyikével
juttatjuk a szervezetünkbe:

Diffúzorral

Tenyérből inhalálva, diffúzerrel levegőbe juttatva

Külsőleg

Hígítva a célzott területeken

Belsőleg

Cseppentve nyelv alá, vízbe vagy zöldségkapszulába

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás