Mire jók az esszenciális illóolajok

Az ókorban az emberek illóolajokat és növényi részeket használtak egészségük és jólétük javítására. Mivel az esszenciális olajok alkalmasak az alkalmi bőrirritációk enyhítésére, az egészséges emésztés elősegítésére, a jó szájhigiénia támogatására, a tiszta légutak* érzésének megteremtésére és még sok másra, régóta népszerű választásnak számítanak azok számára, akik szeretnék megőrizni jó egészségüket.

Mire jók a dōTERRA olajok?

Kattints azokra a területekre, amik érdekelnek.

Rengeteg eszenciális olaj létezik, számtalan kombinációban, ami nehézzé teheti az eligazodást. Ezért első, egyszerű lépésként összeállítottunk néhány Aromaélmény mintacsomagot a leggyakoribb kihívásokra.

dōTERRA - Különbség

Miben különböznek a dōTERRA esszenciális olajai?

Számos illóolajról állítják, hogy terápiás hatású, és bár lehetséges, hogy néhányuk tiszta, de csak keveset vetnek alá a kémiai összetételt vizsgáló szigorú tesztelési követelményeknek. A dōTERRA CPTG minősítésű esszenciális olajait a világon ma elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatásokkal rendelkező olajok között tartják számon.

dōTERRA - Különbség

Milyen előnyöket biztosít a dōTERRA?

A dōTERRA, latinul „a Föld ajándéka”, a természet megoldásait kínálja a saját magunkról való gondoskodáshoz, és fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk javításához. Amint személyesen is megtapasztalod az esszenciális olajok jelentős előnyeit, meg fogod érteni, miként forradalmasítja a dōTERRA a családok egészségjavító módszereit.

A dōTERRA™ CPTG - Certified Pure Tested Grade™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) minősítésű esszenciális olajok tiszta,természetes, aromás vegyületek, amelyeket nagy gondossággal vonnak ki a növényekből. Nem tartalmaznak az aktív összetevőket felhígító vivőanyagokat vagy mesterséges összetevőket, sem szennyeződéseket vagy egyéb vegyszermaradványokat.

dōTERRA - Termékek

dōTERRA termékek

Levendula illóolaj / Lavender essential oil
Tovább a termékhez
dōTERRA OnGuard™
On Guard védő illóolaj-keverék / On Guard essential oil blend
Tovább a termékhez
Citrom illóolaj / Lemon essential oil
Tovább a termékhez

Tovább a termékekhez

dōTERRA - Közösség

Csatlakozz a Sooil Klubhoz

A Sooil Klub lehetőséget nyújt, hogy sokféle háttérből érkező emberrel alakíthass ki kapcsolatokat. Ez a legjobb módja annak, hogy hasonló gondolkodású emberekkel közösen fejlődhess és tanulhass az egészségesebb életmódról. A Sooil Klub lehetőséget ad arra, hogy fejleszd magadat - testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt, és így kis lépésekkel végül egy jobb életminőségben élhess.

A Sooil Klubbal a célunk, hogy inspiráljunk Téged arra, hogy kipróbálj valami újat, és utat nyiss az életedben a wellness életmód felé az esszenciális olajok napi pár perces használatával.

Regisztráció További információ

Iratkozz fel a hírlevelünkre

... Megosztás